میز خدمت الکترونیکی

جوانی جمعیت

امروز : 08 اردیبهشت 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1403/01/08 - 10:03
  • 95
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZNGR

تشدید نظارت بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان/ 6064 بازرسی تا 5 فروردین

معاون بهداشت دانشگاه از تشدید نظارت بازرسان بهداشت محیط دانشگاه در برنامه سلامت نوروزی وماه مبارک رمضان از تاریخ 15 اسفند 1402 تا 5 فروردین ماه 1403 خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی دلاوری  ضمن اشاره به 6064 بازدید بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، بین راهی و مراکز اقامتی اظهار داشت: تعداد 172 کارگاه قنادی، تولید شیرینی و تولید زولبیا و بامیه و تعداد 30 مرکز تهیه و عرضه آش و حلیم، 424 مسجد ، 152 مرکز اقامتی مورد بازدید و نظارت بازرسین بهداشت قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: طی این مدت 2781 مورد کلرسنجی و 160 نمونه میکروبی از آب آشامیدنی در راستای کنترل سلامت آب انجام شده است.

معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه در راستای کنترل کیفی مواد غذایی در مراکز تهیه و توزیع تعداد 5136 مورد سنجش های محیطی با استفاده از دستگاه های پرتابل بازرسی انجام شده است، افزود:  تعداد 164 مورد بازرسی مشترک با سایر دستگاهها و سازمان ها و اتحادیه صورت گرفته است .

دکتر دلاوری ادامه داد: در راستای کنترل کیفی مواد غذایی تعداد 66 مورد نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک تهیه و جهت بررسی به آزمایشگاه ارسال گردید و همچنین 3764 کیلو گرم موادغذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته توقیف و جمع آوری واز چرخه مصرف خارج گردید.

وی 32 مورد برخورد با فروشندگان دوره گرد مواد غذایی، صدور 3284 اخطار کتبی برای واحدهای صنفی، ارسال 25 پرونده واحد صنفی به مراجع قضایی و تعطیلی و پلمپ 5 واحد صنفی متخلف بهداشتی را از دیگر فعالیت های مهم بازرسان بهداشت محیط برشمرد.

دکتر دلاوری  با اشاره به 90 مورد رسیدگی به شکایات مردمی در این مدت، از همشهریان و مسافران نوروزی درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی دراماکن عمومی و مراکزتهیه و توزیع مواد غذایی با سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس حاصل نمایند.

وی هدف از اجرای طرح سلامت نوروزی را حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی و ارتقا سطح ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل بیماری ها ی مرتبط با آب و مواد غذایی بر شمرد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,بهداشت
  • کد خبر : 128866
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین