امروز : 11 اردیبهشت 1403

• 1403/01/26 - 13:39
  • /ZaKR

فراخوان جذب نیروی قرارداد پزشک خانواده و بیمه روستایی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان در نظر دارد بر اساس دستورالعمل ابلاغی برنامه بیمه روستایی و پزشک خانواده (نسخه 22) نسبت به جذب نیرو به صورت قرارداد پزشک خانواده اقدام نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ثبت نام داوطلبان از روز شنبه مورخ 1403/02/01 تا پایان روز چهارشنبه مورخ 1403/02/05 به صورت حضوری به شرح ذیل انجام می گیرد:

( آدرس: کاشان – میدان 15 خرداد- ابتدای خیابان اباذر – ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان – اداره استخدام و جذب دانشگاه – آقای محمد کرامتی ( شماره تماس : 55443024 داخلی 230

داوطلبان موظف اند مدارک موردنیاز ذیل را ظرف مدت تعیین شده به همراه اصل مدارک را به آدرس فوق ارائه نمایند:

- فرم ثبت نام اولیه و امضاءشده توسط داوطلب ( صفحه 6 آگهی(

-اصل به همراه تصویر کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه

-اصل به همراه تصویرآخرین مدرک تحصیلی

-اصل به همراه تصویر کارت پایان خدمت نظام وظیفه عمومی یا معافیت دائم )ویژه برادران( -

-اصل به همراه تصویر پایان طرح مشمولین خدمت پزشکان وپیراپزشکان یا معافیت ازآن

- اصل به همراه تصویر مدارک دال بر بومی بودن

اصل به همراه تصویر مدارک دال بر ایثارگری یا معلولین عادی حسب مورد از مراجع ذیربط

- اصل به همراه تصویر سایرمدارک طبق مفاد آگهی حسب ضرورت

تاریخ زمان برگزاری آزمون و مصاحبه پس از اتمام مهلت ثبت نام از طریق پورتال دانشگاه به آدرس  https://kaums.ac.irاطلاع رسانی خواهد شد.

هرگونه اطلاع رسانی درخصوص آزمون من جمله اطلاعیه های مربوط به اعلام نتایج و فراخوان های بعدی صرفا از طریق پورتال دانشگاه علوم پزشکی کاشان - https://kaums.ac.ir  به صورت همزمان انجام  خواهد شد وداوطلبان اطلاعات مورد نیاز خود را بدین طریق دریافت خواهند نمود.

فراخوان جذب نیروی قرارداد پزشک خانواده و بیمه روستایی

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,توسعه,استخدام