دانشگاه علوم پزشکی کاشان

فرهنگ سلامت

آموزش، مهم ترین راه پیشگیری و کنترل ایدز است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: آموزش و اطلاع رسانی، مهم ترین راه پیشگیری و کنترل ایدز است.

دکتر حسن الماسی در گفتگو با خبرنگار وبدا در کاشان افزود: آموزش از طریق رسانه های جمعی به ویژه در دبیرستان ها بهترین راه اطلاع رسانی به گروه های هدف می باشد.

وی با اشاره به راههای انتقال و گسترش ایدز از طریق اعتیاد تزریقی و تماس جنسی ، تصریح کرد: در کشور ما به دلیل رویکرد مذهبی، گسترش این بیماری ازطریق تماس جنسی پایین است.

به گفته وی، می توان با  استفاده از آموزه های اسلامی و تشویق جوانان به ازدواج با گسترش این بیماری مقابله کرد.

وی با اشاره به این که گسترش بیماری ایدز در کشورهای در حال توسعه بیشتر می باشد، گفت: آموزش و کاهش آسیب عامل موفقیت برخی از کشور در مقابله با گسترش بیماری ایدز بوده است.

دکتر الماسی در پایان اظهار داشت: اجرای برنامه های پیشگیرانه در زندان ها مثل اجرای برنامه کاهش آسیب  و متادون تراپی باعث کنترل بیماری شده است و ایران بعنوان الگوی موفق جهانی مطرح می باشد.

ساعت : 18:57 -  روز  : شنبه  - 19 /  1 / 1391 /  شماره خبر : 45 / تعداد نمايش :495