دانشگاه علوم پزشکی کاشان

دوره آموزش ضمن خدمت امر به معروف و نهی از منکر ویژه کارکنان + اسامی شرکت کنندگان

معاونت دانشجویی فرهنگی با همکاری دفتر امور بانوان و کمیته اجرایی آموزش دانشگاه دوره آموزشی دو روزه امر به معروف و نهی از منکر را با حضور اساتید حوزه و دانشگاه برگزار می کند.

بر اساس مصوبه کمیته اجرایی آموزش دانشگاه این دوره جزء آموزش های عمومی ضمن خدمت کارکنان محسوب می گردد.

این کارگاه جهت نمایندگان شوراهای امر به معروف و نهی از منکر واحدهای دانشگاه و کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی که تاکنون این دوره را طی نکرده اند برگزار می گردد.

اولین دوره کارگاه امر به معروف و نهی از منکر در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه شانزدهم و هفدهم شهریور ماه از ساعت 8 صبح الی ساعت 12در محل سالن EDCدانشکده پزشکی برگزار می گردد. تاریخ برگزاری کلاس های دو گروه بعدی متعاقبا اعلام می گردد.

اسامی سه گروه شرکت کننده در کارگاه امر به معروف و نهی از منکر

ساعت : 9:37 -  روز  : دو شنبه  - 14 /  6 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1402