دانشگاه علوم پزشکی کاشان

رئیس کمیته اطلاع رسانی برنامه پزشک خانواده:

لیست اسامی پزشکان مورد تایید بیمه ها از طریق وب سایت دانشگاه قابل مشاهده است

رئیس کمیته تبلیغات، فرهنگی و اطلاع رسانی برنامه پزشک خانواده دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: لیست اسامی پزشکان مورد تایید بیمه ها در برنامه پزشک خانواده از طریق وب سایت دانشگاه علوم پزشکی کاشان قابل مشاهده است.

به گزارش وب دا، دکتر مرتضی پنجه شاهی در جلسه کمیته اطلاع رسانی برنامه پزشک خانواده افزود: چنانچه خانواده یا فرد فاقد پوشش بیمه باشند ابتدا باید با مراجعه به سازمان های بیمه ای خدمات درمانی و تامین اجتماعی تحت پوشش بیمه قرار گرفته و سپس جهت ثبت نام به پزشک خانواده منتخب خود مراجعه کنند.

وی تاکید کرد: پزشکان خانواده جهت ثبت نام خانوار حق دریافت حق الزحمه ندارند.

وی با اشاره به رایگان بودن ویزیت و خدمات بهداشتی با ثبت نام در برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع تصریح کرد: داروهای مشمول بیمه نیز در این برنامه رایگان می باشد.

وی با اشاره به اینکه مردم جهت ثبت نام در این برنامه سه ماه وقت دارند، اظهار داشت: به علت ظرفیت مشخص پزشکان خانواده، بهتر است ثبت نام  نزد پزشکان خانواده منتخب در اسرع وقت انجام شود.

رئیس کمیته تبلیغات، فرهنگی و اطلاع رسانی برنامه پزشک خانواده اذعان داشت: به منظور دسترسی آسان توصیه می شود پزشک مورد نظر از نزدیکترین پایگاه پزشک خانواده، کلینیک و یا مرکز بهداشتی درمانی انتخاب گردد.

دکتر پنجه شاهی یادآور شد: افراد باید در انتخاب پزشک خانواده خود دقت کافی داشته باشند زیرا بیمه شده حداکثر می تواند 2 بار در سال، با اطلاع به سازمان های بیمه ای و با رعایت فاصله ی حداقل 3 ماه یکبار نسبت به تغییر پزشک خانواده خود اقدام کند.

گفتنی است جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی www.Kaums.ac. ir   مراجعه و یا با شماره تلفنهای 5424444 ( کاشان)  و 2720204  (آران و بیدگل) تماس حاصل فرمائید.

ساعت : 14:53 -  روز  : چهار شنبه  - 15 /  6 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :2143