دانشگاه علوم پزشکی کاشان

طرح پزشک خانواده شهری حرکت به سمت عدالت در سلامت جامعه است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان گفت: اجرای طرح پزشک خانواده شهری حرکت به سمت عدالت در سلامت برای آحاد جامعه است.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی در جلسه ستاد اجرایی طرح پزشک خانواده شهری دانشگاه با اشاره به اهمیت نحوه اطلاع رسانی افزود: مهم ترین اولویت پیش روی دانشگاه در حال حاضر، اجرای این طرح است.

وی تصریح کرد: اطلاع رسانی در اجرای طرح پزشک خانواده شهری و نظام ارجاع اولین اولویت برای اجرای این طرح است.

وی، ضمن اشاره به اینکه تمام اعضاء باید در راستای منافع مردم و نظام سلامت گام بردارند، خواستار بیان مشکلات و چالش های پیش روی اجرای این طرح توسط اعضاء ستاد اجرایی طرح پزشک خانواده شهری شد.

دکتر اعرابی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی و سازمان های بیمه گر باید در اجرای این طرح به ویژه در مورد ثبت نام پزشکان عمومی و متخصص به طور هماهنگ گام بردارند.

دکتر سید علیرضا مروجی، معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه گفت: عدالت در سلامت و پاسخگویی، جهاد اقتصادی با افزایش کارائی و کیفیت خدمات سلامت، حذف تقاضای القایی، اصلاح الگوی مصرف دارو و خدمات، تولید خدمات سلامت ملی در ارتقاء سلامت فرد، خانواده  و جامعه و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت از مزایای طرح پزشک خانواده می باشد.

در ادامه جلسه هر یک از اعضاء گزارشی از فعالیت  کمیته های مربوط به خود را بیان کردند.

لازم به ذکر است جلسه ستاد اجرایی طرح پزشک خانواده شهری دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور مسئولین سازمان های بیمه گر، کمیته امداد و دیگر اعضاء ( از واحدهای مختلف دانشگاه ) روز پنج شنبه مورخ 29/2/91 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 12:16 -  روز  : شنبه  - 30 /  2 / 1391 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :785